About

wat mag je

VERWACHTEN?Deskundig advies

Vooraf prijs opgave mogelijk

Gebruik van professionele kappersproducten

Persoonlijke aandacht

Garantie op behandelingen*

Pony knippen gratis*

Nekhaar verwijderen*


*zie algemene voorwaarden


waarom

KNIP EN KLEUR?


Een mooi kapsel begint bij jezelf

Er goed en verzorgd uitzien heeft alles te maken met zelfvertrouwen, zelfrespect en je goed voelen. Immers de basis van schoonheid begint bij jezelf.

Maar wij als kapper, kunnen je daar natuurlijk bij helpen!


Wat kun je verwachten van ons

Thuiskapper Knip en Kleur komt aan huis, zodat je jezelf kunt zijn en jezelf prettig voelt in je eigen vertrouwde omgeving. Je staat in het middelpunt van aandacht en perfectie, waarbij je goed advies en een prachtig resultaat kunt verwachten.


Als je eenmaal ervaren hebt dat je voor een deskundig advies, vaardige knip- en kleurtechnieken en het toepassen van de juiste haarproducten niet nodig is om naar een luxe kapsalon te gaan, wil je waarschijnlijk nooit meer anders.Persoonlijke aandacht, deskundig advies en een betaalbare prijs

zijn de kenmerken van Thuiskapper Knip en Kleur.Knip en Kleur komt aan huis in de omgeving Oudeschip, Spijk, Roodeschool en Uithuizermeden.

 

Wendy van Baardwijk, eigenaresse van Knip en Kleur, is een gediplomeerd kapster met ruim 10 jaar werkervaring in kapsalons en inmiddels 8 jaar actief als ambulant kapster.


Iedere maand worden er nieuwe cursussen en/of trainingen gevolgd zodat we u goed kunnen advieseren over de nieuwste trends, technieken en producten.